Welkom op de site van Stal Bakker&Frederiks

Stal Bakker&Frederiks is een spring- en handelstal en sinds 2011 gevestigd in Tollebeek net buiten Emmeloord in de Noordoostpolder vlakbij de uitvalswegen A6 en N50.

Wij houden ons voornamelijk bezig met handel, training van paarden en instructie geven. Het op wedstrijden uitbrengen van paarden gebeurt op nationaal en internationaal niveau. Door de jaren heen heeft Stal Bakker&Frederiks een internationaal netwerk opgebouwd. Daardoor is Stal Bakker&Frederiks in staat om de aan of verkoop van uw paard een succes te maken via bemiddeling.

Naast de sport is Stal Bakker&Frederiks betrokken bij de fokkerij. Er worden ieder jaar een aantal veulens gefokt.

Alleen kunnen wij natuurlijk niet al het werk verzetten. Team Stal Bakker&Frederiks bestaat naast Anne Bakker en Henk Frederiks uit getalenteerde ruiters en grooms die de paarden verzorgen en trainen. Het team wordt altijd aangevuld door stagiaires van diverse opleidingen zoals Groenhorst College Emmeloord en Barneveld, AOC Terra en CAH Vilentum Dronten.

Verhuur van Renault Parados 2 paardsauto

Heeft u een paardenauto nodig? Dan is dit een goede oplossing. Wij verhuren onze twee paardsauto voor één dag of meerdere dagen.

Onze auto is voorzien van een hengsten uitvoering waardoor u altijd vertrouwd en veilig op pad kunt met uw paard. Voor mogelijkheden en prijzen kunt u contact met ons opnemen.